Ημερομηνία23-01-2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

  ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

      Της Ε.Υ.Π.Σ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 
 
       Τηλ:6932473532, fax:2331064460, e-mail:info@eakp.gr, Website:www.eakp.gr
      23 Ιανουαρίου 2009                                                                                       Αριθμ. 27
 
                                                                                                        Προς
                                                                              Μέλη Ε.Υ.Π.Σ. Κεντρ. Μακεδονίας
 
   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών της Κεντρικής Μακεδονίας καταγγέλλει την απόπειρα του Προεδρείου της ΕΥΠΣ Κεντρ. Μακεδονίας να εκφοβίσει τον εκλεγμένο εκπρόσωπο της ΕΑΚΠ στην Ένωση, ευελπιστώντας ότι μέσω αυτού του εκφοβισμού θα βάλει εμπόδια στην αγωνιστική δράση και την συνδικαλιστική κριτική που ασκεί η παράταξη στις ενέργειες του προεδρείου.
     Χαρακτηρίζοντας την συνδικαλιστική δράση και τις ανακοινώσεις της παράταξης, ως συκοφαντική δυσφήμηση και βάλλοντας ταυτόχρονα κατά της ιστοσελίδας της ΕΑΚΠ., έβαλε το προεδρείο σχετικό θέμα (4ο) προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. του Ιανουαρίου. (έγγραφο 378/23 Ιανουαρίου 2009).
 
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Αυτή η προσπάθεια εκτός ότι φανερώνει απροκάλυπτα πλέον πως αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους ως εκπρόσωποι των εργαζομένων, είναι εναρμονισμένη στην γενικότερη προσπάθεια φίμωσης και αδρανοποίησης του συνδικαλιστικού κινήματος ιδιαίτερα στον χώρο των Σ.Α.
Η Ε.Α.Κ.Π. με αφορμή αυτό το γεγονός τονίζει ακόμη μία φορά για να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι:
  •                       Η αγωνιστικότητα της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών δεν κάμπτεται από τέτοιου είδους πρακτικές, αντίθετα μάλιστα δυναμώνει περισσότερο. 
  •                       Η Ε.Α.Κ.Π. θα συνεχίσει την πολύμορφη δράση της και θα ενημερώνει για ότι κρίνει απαραίτητο τους συναδέλφους της περιφέρειας μας .
 Καλούμε λοιπόν το Προεδρείο της Ένωσης αν δεν αντέχει την κριτική ή να αναλάβει δράση προασπίζοντας τα συμφέροντα των συναδέλφων ή να παραιτηθεί.
 
 
 
Για την Ε.Α.Κ.Π. Κεντρ. Μακεδονίας
 
Μελιόπουλος Γιώργος
Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.
Κεντρ. Μακεδονίας
 

 

 

  Το  έγγραφο  του Δ.Σ. με  τα θέματαΔείτε όλες τις Ανακοινώσεις Αγωνιστικών Παρατάξεων και Ενώσεων σε Αγωνιστική Κατέυθυνση