Ημερομηνία10-10-2007
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΠΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

               ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
                                           Της Ε.Υ.Π.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
 
Θεσσαλονίκη 14-8-2007
 
                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
    Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες
   Την ώρα που άλλες Ενώσεις στέκονται δίπλα στον Πυροσβέστη, καταγγέλλουν τις παράνομες επιφυλακές, υπενθυμίζουν τα κατακτημένα με αιματηρούς αγώνες, εργασιακά δικαιώματα και στέλνουν επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό, η διοίκηση της Ένωσης της Περιφέρειάς μας βρίσκεται σε διακοπές διαρκείας. Και όχι μόνο τώρα που είναι καλοκαίρι, αλλά από την πρώτη μέρα της εκλογής της.
    Ας θυμίσουμε μερικά πράγματα.
  • Όταν ψηφιζόταν το νομοσχέδιο για την στρατικοποίηση, την οπλοφορία, την 48ωρη και 72ωρη εργασία στο Π.Σ. (ο ψεύτικος τίτλος του νομοσχεδίου είναι αναδιοργάνωση του Π.Σ.) η Ένωση ασχολιόταν με το χορό της.
  • Όταν μετά έπρεπε να μας ενημερώσουν, περνούσαν από τις Υπηρεσίες και μοίραζαν μελομακάρονα και κουραμπιέδες.
  • Μετά από μεγάλες φωτιές βγάζουν λογοτεχνικές ανακοινώσεις (ενίοτε μεταφέροντας και ωραία λόγια και χαρακτηρισμούς άλλων) χωρίς να πουν κουβέντα για το ποιος και γιατί φταίει.
  • Δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να μην πηγαίνουμε στις φωτιές με απροστάτευτα μάτια και πνευμόνια όπως οι ίδιοι γράφουν σε μια ανακοίνωση.
  • Επίσης δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να μην εργαζόμαστε πέραν του κανονικού όπως ξαναγράφουν σε μια ανακοίνωση(βέβαια γράφουν για τριάντα ώρες και δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι έχουμε φτάσει τις εβδομήντα δύο)
  • Βγάζουν περίεργες ανακοινώσεις που λένε κάτι για αναλογισμό.(Ίσως αργότερα να μας προτρέπουν και σε διαλογισμό για την επίλυση των προβλημάτων μας)
  • Τέλος και ξεπερνώντας κάθε όριο, με ανακοίνωσή τους, κάνουν τα παπαγαλάκια και βαφτίζουν τα προεκλογικά ψίχουλα «δασικό επίδομα» για την υπερεργασία. Εσκεμμένα προσπαθούν να μας παραπλανήσουν ξεχνώντας ότι και με ευθύνη τους δεν υπάρχει ούτε δασικό επίδομα ούτε αμοιβή για την υπερεργασία. (Αν υπήρχε και πολύ περισσότερα θα παίρναμε σύμφωνα με τις παραπάνω ώρες που εργαστήκαμε και θα περιοριζόταν οι παράνομες επιφυλακές και το κόψιμο των ρεπό)
 
 


Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις Αγωνιστικών Παρατάξεων και Ενώσεων σε Αγωνιστική Κατέυθυνση