Ημερομηνία11-05-2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΤΗΣ ΕΥΠΣ ΠΕΡ/ΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

                                                                                                        
 Ε Ν Ω Τ Ι Κ Η     Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η     Κ Ι Ν Η Σ Η    Π Υ Ρ Ο Σ Β Ε Σ Τ Ω Ν
. Της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Αττικής .
Τηλ. & fax : 2231032177, Κιν. 6974141197 - 6974499891, Website: WWW. old.eakp.gr  E- mail: info@eakp
.
  Αθήνα 9 Μαΐου 2010 
 
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
    Συναδέλφισσεςκαι συνάδελφοι, η επικοινωνία μας μαζί σας και η ενημέρωσή σας ήταν αδιάλειπτη καθ΄ όλο το προηγούμενο διάστημα. Σας κρατούσαμε ενήμερους για τα τεκταινόμενα τόσο στον εργασιακό μας χώρο όσο και στον ευρύτερο εργασιακό. Σας μιλήσαμε για τις ανατροπές που έρχονται από την Κυβέρνηση στα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, στους μισθούς και τις συντάξεις, στα δικαιώματά μας, στην υπηρεσιακή μας κατάσταση (μεταθέσεις - υγιεινή και ασφάλεια - ωράρια εργασίας - ατομικά μέσα προστασίας - υποδομές - κενές οργανικές θέσεις - επιφυλακές….). Δυστυχώς επαληθευθήκαμε!!! Οι Κασσάνδρες της Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ. και της Π.Α.Σ.Κ.- Π τόσα χρόνια σας καθησύχαζαν ότι ο εργασιακός μας χώρος δεν πρόκειται να δεχθεί ανάλογη επίθεση εκείνης που θα δέχονταν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Εμείς υποστηρίζαμε ότι θα έφτανε και η δική μας ώρα και ζητούσαμε αγωνιστική ενότητα και κινητοποιήσεις μαζί με όλους τους άλλους εργαζόμενους για την απόκρουση της επερχόμενης αντεργατικής θύελλας. Δυστυχώς όμως οι εκκλήσεις μας γινόταν σε «ώτα κωφών» που είχαν άλλες προτεραιότητες και έβαζαν πλάτη στις ειλημμένες αποφάσεις της εκάστοτε πολιτικής και φυσικής ηγεσίας.   
   Καταθέταμε τις προτάσεις μας για όλα τα παραπάνω, προβάλαμε χρόνια οικονομικά αιτήματα, καταγγέλλαμε στους πολιτικούς, συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς παραβιάσεις εργασιακών δικαιωμάτων, προβάλαμε αιτήματα και ζητούσαμε με υπομνήματα και επιστολές από την πολιτική και φυσική ηγεσία να πάρει θέση και να διορθώσει όσα διακυβεύουν την ασφάλεια της εργασιακής ζωής μας, την οικονομική κατάστασή μας, τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα.
   Πρωτοστατήσαμε σε κινητοποιήσεις που έγιναν με πρωτοβουλία μας, με σκοπό να ασκηθεί πίεση να μην πάρουν σάρκα και οστά οι μεσαιωνικές λύσεις που μας επιβάλλονται. Επιβάλαμε το τελευταίο διάστημα κινητοποιήσεις στο χώρο μας, ενώνοντας τη φωνή μας με τους υπόλοιπους εργαζόμενους της χώρας μας.
    Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, την 15 και 16 Μάη γίνονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέων αιρετών συνδικαλιστικών οργάνων στην Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Αττικής (Αγ. Κων/νου 57, Αθήνα). Οι πρόσφατες εξελίξεις με τις περικοπές μισθών και επιδομάτων από την Κυβέρνηση στα πλαίσια της … δημοσιονομικής εξυγίανσης και της διάσωσης του «Τιτανικού», δίνουν τη θέση τους σε πιο σκληρές και επώδυνες οικονομικές περικοπές, ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις με τη συνταγή του προγράμματος λιτότητας του Δ.Ν.Τ. και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνταγές που χρόνια τώρα επιζητούσε και απεργαζόταν η ίδια η Ε.Ε. και οι Κυβερνήσεις της χώρας μας που την ακολουθούσαν πιστά, με μπροστάρηδες την ολιγαρχία του πλούτου.
  ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!
  •                      ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.
  •                     ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΡΗ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ.
  •                      ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ.
  •                      ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
                                                                      
                                ΤΟ   ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ε.Α.Κ.Π.       
                      
 ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ & ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ  ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
.
1. ΑΡΧ/ΣΤΗΣ   ΚΑΠΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                 ΤΟΥ     ΑΝΔΡΕΑ
2. ΑΡΧ/ΣΤΗΣ   ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΤΟΥ     ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
3. ΑΡΧ/ΣΤΗΣ   ΚΑΣΕΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ               ΤΟΥ     ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
4. ΑΡΧ/ΣΤΗΣ  ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ            ΤΟΥ     ΧΡΗΣΤΟΥ
5. ΑΡΧ/ΣΤΡΙΑ ΣAΡΔΕΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ                 ΤΟΥ     ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
6. ΑΡΧ/ΣΤΗΣ  ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ        ΤΟΥ     ΝΙΚΟΛΑΟΥ
.
                                 ΕΝΩΤΙΚΗ   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ 
.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ: www.old.eakp.gr/pdf/kalesma.doc


Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις Αγωνιστικών Παρατάξεων και Ενώσεων σε Αγωνιστική Κατέυθυνση