Ημερομηνία20-10-2010
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΎ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Π.Σ.

    Ε Ν Ω Τ Ι Κ Η   Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η   Κ Ι Ν Η Σ Η    Π Υ Ρ Ο Σ Β Ε Σ Τ Ω Ν    
                                                  Ε.Α.Κ.Π.
        Της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος   
.                                                                                                                                                                  .                                .
Τηλ .& fax :2231032177, Κιν. 6974141197 –6974499891- 6978520351, Web site WWW.old.eakp.gr, E mail: info@old.eakp.gr
 
       Αθήνα 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010  
                                           
 
                                  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
 
    Για την επίσκεψη του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στις εγκαταστάσεις του Α.Π.Σ.
 
 
   Σήμερα Πέμπτη 21 / 10 / 2010 και περί ώρα 11.00 επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Α.Π.Σ.   ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη  Εμμανουήλ Όθωνας.
 Περί τις 12.30 στην ανοιχτή συγκέντρωση που έγινε στον χώρο του Κ.Ψ. παρουσία των παρευρισκόμενων υπαλλήλων και του Αρχηγού του Π.Σ. από τον εκπρόσωπο της Ε.Α.Κ.Π. μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Καραγκούνη Δημήτρη στα περιορισμένα χρονικά πλαίσια που υπήρχαν τέθηκαν στο Υφυπουργό ερωτήματα σχετικά με τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους όπως:
 
  •                 Για την χορήγηση του Δασικού επιδόματος: Δεν δόθηκε καμία απάντηση από τον κύριο Υφυπουργό παρά μόνο ο Αρχηγός επισήμανε ότι θα πληρωθούν τα εκτός έδρας της αντιπυρικής περιόδου. 
  •                 Για το εκλογικό επίδομα: Ο κος Υφυπουργός είπε ότι από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει γίνει όλη η σχετική αλληλογραφία προς το Υπουργείο Οικονομικών αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτε ανακοινώσιμο για το θέμα αυτό. 
  •                 Προσλήψεις : Τόνισε ότι το ζήτημα αυτό σκοντάφτει στο δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας και ο κος Υφυπουργός αναφερόμενος στο θέμα της επικειμένης Αναδιάρθρωσης του Π.Σ.  συνέδεσε εμμέσως την κατάσταση του προσωπικού με την τελική της έκβαση, χωρίς όμως να γίνουν συγκεκριμένες αναφορές.
  •                 Παιδικούς Σταθμούς και κατασκηνώσεις για τα παιδιά των εργαζομένων του Π.Σ.: Ο κος Υφυπουργός είπε ότι το θέμα αυτό θα εξεταστεί χωρίς άλλη συγκεκριμένη αναφορά:  
 
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, μέσα και από αυτή την δημόσια τοποθέτηση της Πολιτικής Ηγεσίας ένα είναι το συμπέρασμα, ότι δεν πρέπει να υπάρξει άλλος χρόνος αναμονής αλλά  σύσσωμος ο κλάδος να προχωρήσει άμεσα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για τον λόγο ότι όλα τα θέματα που μας απασχολούν παραπέμπονται στις καλένδες και η Αναδιάρθρωση του Π.Σ. όπως έχει προειδοποιήσει η Ε.Α.Κ.Π. με δεδομένη την απροθυμία της κυβέρνησης να κάνει προσλήψεις θα αποτελέσει την απαρχή νέων μεγάλων δεινών για εκατοντάδες πυροσβέστες.    
  
 
                   ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ    


Δείτε όλες τις Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις