Ημερομηνία20-04-2010
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣE ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

            
 
Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών μετά από την ανάρτηση στο site troktiko την Τρίτη 20 Απριλίου της ανώνυμης, προβοκατόρικης επιστολής που στέφεται εναντίον της και εναντίον συναδέλφου – στελέχους της παράταξης, είναι υποχρεωμένη στα πλαίσια που επιβάλλουν οι υποχρεώσεις της ως υπεύθυνος συνδικαλιστικός φορέας να καταγγείλει τα εξής:
  • Το συγκεκριμένο «ανώνυμο» άτομο που έχει συντάξει την επιστολή, καθώς και όσοι μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτό, στόχο έχουν μέσα από την λασπολογία τους για το μέλος της Ε.Α.Κ.Π. Δυτικής Ελλάδας, να κατασυκοφαντήσουν το πιο συνεπές, δημιουργικό, αγωνιστικό κομμάτι του πυροσβεστικού συνδικαλιστικού κινήματος και να μπλοκάρουν με οποιονδήποτε «μακιαβελικό» τρόπο την συνεχώς αυξανόμενη άνοδο της Ε.Α.Κ.Π. σε μια περίοδο που απαιτείται η αγωνιστική ανασύνταξη των πυροσβεστών, όπως και όλων των εργαζομένων γενικότερα.
  • Ακόμα το γεγονός την αναφοράς που γίνεται στην ψυχολογική κατάσταση του συναδέλφου μας, αποτελεί ακραίου βαθμού συκοφαντική δυσφήμηση η οποία ενέχει ποινικές ευθύνες για ευθεία προσβολή και αμφισβήτηση της προσωπικότητας του.
  • Επίσης σκόπιμα και ψευδέστατα εμπλέκεται η πολιτική και φυσική ηγεσία καθώς και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, ώστε να δημιουργηθούν ενέργειες και αντιδράσεις που θα επιφέρουν την παραπλάνηση και τον αποπροσανατολισμό των συναδέλφων και της κοινωνίας γενικότερα, από τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν το Πυροσβεστικό Σώμα.  
  • Επειδή ως παράταξη από την ίδρυσή μας σε ότι και αν έχουμε αναφερθεί το έχουμε κάνει επίσημα και επώνυμα καλούμε τον θρασύδειλο αυτόν «συνάδελφο», να τοποθετηθεί με την ανάλογη υπευθυνότητα που πρέπει να διακρίνει όποιον αναφέρεται σε τόσο σοβαρά θέματα.
 
              Για τη Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών
   Μιχαήλ Μιχαήλ μέλος Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών


Δείτε όλες τις Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις