Ημερομηνία14-03-2010
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΚΠ

ΤΑ  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΚΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΤΟΥ ΑΠΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ .

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες αφού για ακόμη μία φορά οι γνωστοί άγνωστοι λασπολόγοι και μικροί γκαιμπιλίσκοι διαδίδουν προφορικά βέβαια ότι το σχέδιο ήταν δικό μας κατασκεύασμα και πως δεν εξαιρούσε τους τρίτεκνους από το δικαίωμα μετάθεσης στον τόπο συμφερόντων τους. . Οι παρακάτω σελίδες αποδεικνύουν ποιός έστειλε και που το σχέδιο έτσι ακριβώς όπως το είχε εκπονήσει η Επιτροπή του Α.Π.Σ.    

  • Δύο σελίδες από το σχέδιο Π.Δ. του κανονισμού μεταθέσεων που στάλθηκαν  από το fax της Διεύθυνσης προσωπικού στο fax τις ομοσπονδίας μία ώρα περίπου πριν αρχίσει το Διοικητικό Συμβούλιο και μοιράστηκε σε όλα τα παρευρισκόμενα μέλη της Ομοσπονδίας και στις τρείς παρατάξεις φυσικά αλλά όμως προτίμησαν να το κρατήσουν κρυφό αφού όπως είπε μάλιστα και το μέλος της Π.Α.Σ.Κ Π. στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αχχιλέας Τζουβάρας παρουσία όλων των διοικητικών συμβουλίων στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που έγινε στην Αθήνα στις 22/2 "επί της αρχής συμφωνούμε με τις τροποποιήσεις στον κανονισμό μεταθέσεων " !! Χωρίς φυσικά να ενημέρωσουν τους εργαζόμενους που διαφωνούν και τι στο κάτω κάτω προτείνουν.   

           σελίδα 1η  www.old.eakp.gr/pdf/spd1021.doc

          σελίδα 2η www.old.eakp.gr/pdf/spd1022.docΔείτε όλες τις Δείτε όλες τις Ανακοινώσεις