Ημερομηνία12-01-2010
ΔΥΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΡΙΟΥ

 
1Ο ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
 
Συναδελφοι γεια σας,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΣΗΣ,γιατι εσεις ξερετε καλυτερα οτι μονο με αγωνα εχουμε ελπιδα και σας ευχαριστουμαι απο τα βαθη της ψυχης μας γι αυτο.ειμαι 66 σειρα και εχω προβλημα ουσιαστικο πλεον με τον \"τοπο συμφεροντων\".Το σπιτι μου που ηταν και η πρωτη μου κατοικια στον πυργο Ηλειας επαθε μεγαλες ζημιες απο τον σεισμο και τελικα κατεδαφιστηκε ως μη επισκευασιμο,πλεον κατοικω στην πολη που εδρευει το π|κ που υπηρετω σε ενοικιο φυσικα και θα ηθελα να μου πειτε τι μπορω να κανω για να αλαξω τον τοπο συμφεροντων μου και να βαλω την πολη που ειναι το κλιμακιο,επισης ειμαι και πατερας τριων τεκνων. Σας ευχαριστω, και παλι καλους αγωνες!
 
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ
:
Αγαπητέ συνάδελφε σου ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία σε σένα και την οικογένειά σου και ελπίζουμε ότι η νέα χρονιά θα αποτελέσει την απαρχή για την αγωνιστική ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος του κλάδου και με τη δική σου συμμετοχή, γιατί όπως πολύ σωστά αναφέρεις τα πάντα κερδίζονται με ΑΓΩΝΑ. Επίσης ελπίζουμε ότι θα συμβάλλουμε στην άμεση λύση του σημαντικού προβλήματος που αντιμετωπίζεις.
Η απάντηση στο ερώτημά σου βρίσκεται στην ενότητα της ιστοσελίδας «Απαντήσεις Ε.Α.Κ.Π. σε ερωτήματα και προτάσεις», με ημερομηνία 24-12-2009 και τίτλο «τρεις απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με μεταθέσεις» και πιστεύουμε ότι καλύπτει όλες τις παραμέτρους του ερωτήματος που θέτεις.
Υπόδειγμα αίτησης μετάθεσης για την περίπτωσή σου είναι αναρτημένο στην ίδια ενότητα στην απάντηση με ημερομηνία 15-12-2009 και τίτλο «απάντηση σε ερώτημα συναδέλφου σχετικά με μετάθεση».
Σε ευχαριστούμε για την επικοινωνία και σε περιμένουμε στην κινητοποίηση στις 18του Γενάρη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να ανατρέψουμε τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης για την ανατροπή του ωραρίου, του κανονισμού μεταθέσεων και γενικότερα την αποσάθρωση των εργασιακών μας σχέσεων.    
 
 
 
 
2ο ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
 
Καλησπέρα! Είμαι πυροσβέστης και υπηρετώ στο λεκανοπέδιο Αττικής. Σήμερα το πρωί είχαμε τη πληροφορία Από ανώτατο αξιωματικό ότι κατα 99% στις 15 του μηνός θα αλλάξει το ωράριο σε 8ωρο.Γνωρίζετε κάτι? Αν ναι παρακαλώ πολύ να ενημερώσετε το κόσμο! Πρέπει να αντιδράσουμε!
Ευχαριστώ!
 
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑ
 
Συνάδελφε και εμείς την ίδια πληροφορία είχαμε, αλλά για να μην είμαστε μόνο αποδέκτες τετελεσμένων πληροφοριών και γεγονότων όλοι μαζί την Δευτέρα 18/1 & Ω/ 12.00 έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην Παράσταση Διαμαρτυρίας.


Δείτε όλες τις Απαντήσεις Ε.Α.Κ.Π. σε ερωτήματα και προτάσεις