Ημερομηνία:17-09-2009
ΔΥΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

1Ο ΕΡΩΤΗΜΑ   ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ 
 
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΙΣ 10-8-09 ΕΑΝ ΤΟ άρθρο 7 του Π.Δ. 200/1993 «Περί Οδοιπορικών Εξόδων Εσωτερικού του Στρατιωτικού προσωπικού των Ε.Δ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 15ΧΛΜ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ.
 
 
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :
 
 Αγαπητέ συνάδελφε σε ότι αφορά ερώτημα που θέτεις σε ενημερώνουμε ότι το άρθρο 7 του Π.Δ. 200/1993 «Περί Οδοιπορικών Εξόδων Εσωτερικού του Στρατιωτικού προσωπικού των Ε.Δ» αναφέρεται στην άρση του ορίου των 15 χιλιομέτρων, μόνο για συμμετοχή σε κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς και περιπολία σε δασικές περιοχές με σκοπό την αποτροπή και τον έγκαιρο εντοπισμό των πυρκαγιών και για κανένα άλλο συμβάν ή υπηρεσιακή δραστηριότητα.
Σε ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
 
 
2Ο   ΕΡΩΤΗΜΑ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ  
 
Καλησπέρα. Θα ηθελα να ρωτησω οταν βρισκεσαι σε αναρρωτικη αδεια χανετε μερος του εκλογικου επιδοματος; Αν οχι θα ηθελα να μαθω το εγγραφο που αναφερετε. Ευαχαριστω πολυ, καλή συνεχεια.
 
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ :
 
Αγαπητέ συνάδελφε όντως όταν κάποιος βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια χάνει μέρος του εκλογικού επιδόματος, ανάλογα φυσικά με το πόσες μέρες απουσίαζε με την αναρρωτική άδεια   Ευχαριστούμε για την επικοινωνία .  
 
 


Δείτε όλες τις Απαντήσεις Ε.Α.Κ.Π. σε ερωτήματα και προτάσεις