Ημερομηνία19-05-2009
ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

   
  Αγαπητοί επισκέπτες, συνάδελφοι και φίλοι της ιστοσελίδας, είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε συγνώμη από όλους εσάς που έχετε υποβάλει ερωτήματα για την καθυστέρηση των απαντήσεων.
  Παρακαλούμε όμως να γίνει κατανοητό ότι ενώ είναι στις προθέσεις της ΕΑΚΠ να ανταποκρίνεται άμεσα στα ερωτήματα και να βοηθάει στην επίλυση προβλήματων και για τον λόγο αυτό άλωστε δημιούργηθηκε το σκέλος των ερωτημάτων, αυτό δεν επιτυγχάνεται για τον λόγο ότι ό όγκος των υποθέσεων που καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν τα στελέχη της ΕΑΚΠ είναι πολύ μεγάλος. 
   Το φάσμα των δραστηριοτήτων της ΕΑΚΠ δεν εξαντλείται μόνο σε ότι έχει να κάνει με τις παρεμβάσεις της σε κεντρικό επίπεδο ή την επεξεργασία θέσεων και την προεργασία που απαιτούν αυτές οι υποθέσεις, την συμμετοχή τους σε συλλογικές διαδικασίες όπως Δ.Σ., Γεν. Συνελεύσεις, Συνέδρια, Ημερίδες, περιοδείες κ.λ.π. Σε καθημερινή βάση τα στελέχη της ΕΑΚΠ βρίσκονται αντιμέτωπα με δεκάδες ζητήματα που απασχολούν συναδέλφους είτε αυτά έχουν να κάνουν με καταστρατηγήσεις δικαιωμάτων, πειθαρχικές διώξεις ή ενημέρωση για διάφορα εργασιακά ζητήματα.
   Τα περισσότερα από αυτά απαιτούν κατ αρχήν άμεση αντιμετώπιση και πολύ χρόνο για συνεχή αναζήτηση στοιχείων, επικοινωνία και διεκπεραίωση. Τα στελέχη της ΕΑΚΠ προσπαθούν να δώσουν ουσιαστική, υπεύθυνη και αποτελεσματική βοήθεια στους συναδέλφους που την χρειάζονται και το ξέρουν πολύ καλά αυτό οι συνάδελφοι που το ένοιωσαν.
   Είναι θέμα προτεραιοτήτων λοιπόν σε σχέση πάντα με τον διαθέσιμο χρόνο από τις υπηρεσιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις τους, χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση της παράλειψης από λάθος όμως και όχι από σκοπιμότητα. Μέχρι να αποφορτιστεί ο όγκος των εκκρεμοτήτων που πρέπει να διεκπεραιωθούν θα δίνεται προτεραιότητα σε ερωτήματα που χρίζουν άμεση απάντηση όπως και το σημερινό.       
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας που την έχουμε απόλυτη ανάγκη.
 
 


Δείτε όλες τις Απαντήσεις Ε.Α.Κ.Π. σε ερωτήματα και προτάσεις