Ημερομηνία31-10-2010
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ Π.Υ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ (Π.Υ.)ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ (ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑ ΒΑΡΔΙΑ)
.
 
Απάντηση στην επισήμανση του συναδέλφου:
Αγαπητέ συνάδελφε σε ότι αφορά τις καταστρατηγήσεις του ωραρίου με τις περικοπές ρεπό και αδειών εξαιτίας της αποδυνάμωσης της υπηρεσίας σου όπως μας αναφέρεις, η παράταξή μας σε πληροφορεί ότι:
Στην περιφέρεια την οποία υπάγεσαι δραστηριοποιείται παράταξη της Ε.Α.Κ.Π. (Ηπείρου), η οποία αναδεικνύει και καταγγέλλει συνεχώς όλα τα εργασιακά και υπηρεσιακά προβλήματα που της αναφέρονται από συναδέλφους (βλέπε στην ενότητα «Ανακοινώσεις Αγωνιστικών Παρατάξεων και Ενώσεων σε Αγωνιστική Κατεύθυνση», στην αρχική σελίδα του site).
Για όλες τις περιπτώσεις παραβίασης εργασιακών δικαιωμάτων πέραν από τις δημόσιες καταγγελίες της, έχει ως πάγια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου της Ηπείρου, την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου, η οποία όπως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ με ευθύνη των συνδικαλιστικών παρατάξεων της Π.Α.Σ.Κ.Π. και της Δ.Α.Κ.Υ.Π.Σ.
Σε αρκετές περιπτώσεις όμως οι παρεμβάσεις της έφεραν αποτέλεσμα βάζοντας φρένο στις καταστρατηγήσεις, από τη στιγμή που τέθηκαν οι υπαίτιοι προ των ευθυνών τους, γεγονός που το γνωρίζουν καλύτερα όσοι συνάδελφοι από την περιφέρειά σου αποτάθηκαν προς την Ε.Α.Κ.Π.
Οπότε αυτό που επιβάλλεται να γίνει συνάδελφε είναι να έρθεις άμεσα σε επαφή με τα στελέχη της παράταξής μας στην Ήπειρο (τα τηλέφωνα επικοινωνίας βρίσκονται σε όλες τις ανακοινώσεις της Ε.Α.Κ.Π. Ηπείρου), προκειμένου να υλοποιηθούν οι απαραίτητες υπηρεσιακές και συνδικαλιστικές ενέργειες, με στόχο να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.
 
 
 


Δείτε όλες τις Απαντήσεις Ε.Α.Κ.Π. σε ερωτήματα και προτάσεις