Ημερομηνία19-11-2006
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε.ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
                                                                 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
   Η αγωνιστική πρωτοβουλία πυροσβεστών (η οποία δεν είναι παράταξη) αποτελείται από εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων σε πολλές πρωτοβάθμιες ενώσεις και στην ομοσπονδία του κλάδου και έχει σκοπό να προβάλλει στους πολίτες της χώρας τα οξυμένα και κρίσιμα προβλήματα των εργαζομένων ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, οι συνέπειες των οποίων αφορούν άμεσα τον ελληνικό λαό, την προστασία του περιβάλλοντος, της ζωής και της περιουσίας του από τους πολλαπλούς κινδύνους για την αντιμετώπιση των οποίων επιλαμβάνεται το Πυροσβεστικό Σώμα. (πυρκαγιές, τροχαία, φυσικές ή άλλες καταστροφές κλπ)
 
  Η φετινή αντιπυρική περίοδος διεξάγεται υπό τους χειρότερους από κάθε άλλη φορά όρους, λόγω της χρόνιας έλλειψης προσωπικού, πρόβλημα που έχει οξυνθεί περισσότερο. Ο τυχόν συνδυασμός καιρικών συνθηκών που ευνοούν την ανάφλεξη πυρκαγιών, όπως προβλέπονται φέτος, θα οδηγήσει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις με πιθανές βαριές συνέπειες.
Θεωρούμε ότι η ενημέρωση των πολιτών θα αποτελέσει θετικό παράγοντα στην αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων, η οποία πρέπει να γίνεται πριν ξεσπάσουν κάθε φορά οι συνέπειες και όχι κατόπιν αυτών.
 Στη συνέντευξη θα παρατεθούν στοιχεία ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί και μας κάνει να πούμε
 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
 
 ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ που θα γίνει την Τετάρτη 22 /6/2005 στην αίθουσα Λογιστών στην Οδό : Κάνιγγός 27 στον πέμπτο όροφο και ώρα : 13.00
 
 Σας ευχαριστούμε από πριν για την ανταπόκρισή σας.
Για την αγωνιστική πρωτοβουλία συνδικαλιστών .
Μιχαήλ Μιχαήλ
 
 
Μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. &
Γενικός Γραμματέας Ένωσης Υπαλ/λων Π.Σ. Περ/ρειας Στερεάς Ελλάδας .    
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ :    6974141197  
 
 


Δείτε όλες τις Αρχείο Ανακοινώσεων ΕΑΚΠ